Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Igor Dodon: Voi continua să ajut oamenii

  Igor Dodon spune că va continua să ajute oamenii și după ce-și va încheia mandatul, așa cum a făcut-o în cazul a sute de mii de cetățeni, în cei patru ani de președinție. Igor Dodon a îndemnat-o și pe Maia Sandu să-i urmeze exemplul.

  Igor Dodon, președintele RM

  ”Vreau să promit că voi continua să ajut oamenii. În ultimii patru ani, am ajutat peste 300 de mii de cetățeni, unde le-am cumpărat o casă, că sunt mulți copii și le-a ars casa. Sunt multe situații dificile, am ajutat bătrânii, operații la copii cu auzul, multe. Îi urez doamnei Maia Sandu, după ce îi va fi validat mandatul de președinte, să procedeze exact așa, să ajute oamenii”.

  Întrebat de către reporterul postului nostru de televiziune dacă are astăzi aliați, Igor Dodon a răspuns.

  Igor Dodon, președintele RM

  “Principalul meu aliat e poporul Republicii Moldova, sunt cetățenii. Dar noi suntem dispuși să găsim limbaj comun cu cei de pe dreapta, dar și cu cei de pe stânga. Am vorbit de mai multe ori despre aceasta. “

  Igor Dodon susține că, de mâine, își va relua vizitele în teritoriu. În primul rând, spune Dodon, va merge în localitățile, unde, la alegerile prezidențiale, a fost votat de mai bine de 50 la sută din populație. Primul popas îl va avea în UTA Găgăuzia, unde 95% dintre cetățeni i-au încredintat votul.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021