Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Vladimir Plahotniuc și finul său, Andrian Candu, o susțin pe Maia Sandu la funcția de președinte a țării

  Vladimir Plahotniuc și finul său, Andrian Candu, o susțin pe Maia Sandu la funcția de președinte a țării. Declarația a fost făcută de Igor Dodon la un post privat de televiziune din Chișinău.

  În cadrul aceleiași emisiuni, Igor Dodon s-a arătat convins că Plahotniuc va răspunde în fața justiției moldovenești pentru fărădelegile care-i sunt incriminate de procurori în dosarul fraudei bancare.

  ”Procuratura lucrează și sunt ferm convins că se va ajunge la un sfârșit pe care îl așteaptă toți în acest dosar”, a spus Dodon.

  Amintim, OT Chișinău ”Pro Moldova” a anunțat astăzi că o va susține pe Maia Sandu la scrutinul prezidențial din 1 noiembrie.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  SOCIAL

  Astăzi, în ziua marii sărbători Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, Igor Dodon a participat la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului”.

  POLITICA

  Atacul asupra judecătorilor și avocaților, acțiunile magistraților Curții Constituționale (CC), toate acestea reprezintă pași spre instaurarea unui regim dictatorial. De această părere este președintele...

  Copyright © 2021