Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Vladimir Plahotniuc și finul său, Andrian Candu, o susțin pe Maia Sandu la funcția de președinte a țării

  Vladimir Plahotniuc și finul său, Andrian Candu, o susțin pe Maia Sandu la funcția de președinte a țării. Declarația a fost făcută de Igor Dodon la un post privat de televiziune din Chișinău.

  În cadrul aceleiași emisiuni, Igor Dodon s-a arătat convins că Plahotniuc va răspunde în fața justiției moldovenești pentru fărădelegile care-i sunt incriminate de procurori în dosarul fraudei bancare.

  ”Procuratura lucrează și sunt ferm convins că se va ajunge la un sfârșit pe care îl așteaptă toți în acest dosar”, a spus Dodon.

  Amintim, OT Chișinău ”Pro Moldova” a anunțat astăzi că o va susține pe Maia Sandu la scrutinul prezidențial din 1 noiembrie.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice în...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, își continue vizitele în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în sudul țării, în raioanele - Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga...

  Copyright © 2020