Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Vlad Filat este tatăl politic al Președintelui țării, Maia Sandu

  Vlad Filat este tatăl politic al Președintelui țării, Maia Sandu. Ea masiv a luat în anturajul său oameni anume din acea echipă – PLDM. Astfel Igor Dodon a răspuns la întrebarea unui cetățean – de ce a fost eliberat Vlad Filat?

  Recent, deputații PSRM au prezentat dovezi că în prezent Președinția este condusă, aproape în întregime, de fosta echipă PLDM. Pe lângă faptul că Maia Sandu a fost promovată în politică de Vlad Filat, majoritatea consilierilor prezidențiali azi sunt foști liberali-democrați.

  Liliana Nicolaescu-Onofrei a fost viceministru al Educației, promovată de PLDM. Igor Grosu, lider PAS și membru al Consiliului Suprem de Securitate, a fost viceministru al Educației, promovat de PLDM. Andrei Spînu a ajuns secretar general al Administrației Prezidențiale a Maiei Sandu după ce a fost președintele organizației de tineret PLDM.

  Consilierul Maiei Sandu pe Securitate și Apărare, Ana Revenco, în 2012, a fost promovată de verișorul său, Dorin Recean, membru PLDM, în funcția de director al Centrului de Combatere a Traficului de Ființe Umane.

  Veaceslav Negruță, fostul membru PLDM și ministru al finanțelor din partea PLDM, a activat în Guvernul Filat pe timpul furtului miliardului.

  Vasile Popa, azi este vicedirector la SPPS, el a fost bodyguardul personal a lui Filat, după care a devenit bodyguardul personal al Maiei Sandu.

  Vladislav Kulminski era consilierul lui Iurie Leancă, pe când acesta era membru PLDM.

  Liliana Palihovici a fost promovată de Maia Sandu ca reprezentant special pe probleme de gender. Palihovici a fost vicespeaker PLDM, membru și unul dintre liderii formațiunii conduse de Filat.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon în cadrul vizitei de lucru de două zile în Republica Belarus, a avut o întrevedere foarte...

  ECONOMIE

  În timp ce preţurile la carburanţi cresc ca pe drojdii, proiectul de lege care îi permite Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică să plafoneze...

  POLITICA

  Precedentul când un grup minoritar foarte mic reușește să dizolve Parlamentul, doar din cauza că se află în combinație cu Președintele, este unul periculos...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Toți directorii care fac parte din Consiliul de Administrare al ANRE sunt partenerii și foștii colegi de partid ai Maiei Sandu. Precizarea a fost...

  Copyright © 2020