Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Igor Dodon va discuta la Moscova despre prelungirea facilităților pentru agricultorii moldoveni

  Exportatorii moldoveni pe piața rusă s-ar putea confrunta din 2021 cu unele probleme, în urma declarațiilor președintelui ales Maia Sandu făcute la adresa Federației Ruse. În cadrul emisiunii de vineri, Igor Dodon a fost întrebat de cetățeni ce se va întâmpla mai departe cu exporturile în Rusia și dacă va fi păstrat în continuare regimul preferențial prin care mai multe produse moldovenești erau scutite de taxele vamale.

  ”Întrebați-o pe Maia Sandu. Nu va face nimic Maia Sandu. După ce îi numește separatiști, agresori, cum va discuta?”, a spus Dodon.

  Președintele a declarat că va discuta acest subiect, la sfârșitul lui decembrie, în cadrul unei vizite la Moscova. ”Noi vom încerca să discutăm. Voi fi la sfârșitul lunii decembrie în Moscova și voi încerca să discut. Dar când președintele Republicii Moldova face așa declarații, evident că poate să afecteze agenții economici, exportatorii noștri”, a mai spus Igor Dodon.

  Amintim că președintele ales Maia Sandu a declarat că nu va negocia cu Federația prelungirea acordului, deoarece nu este de competența ei.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  SOCIAL

  Liderul PSRM Igor Dodon a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei de Şah din Republica Moldova, pentru al III-lea mandat. Menționăm că...

  POLITICA

  La inițiativa noului director al oficiului Institutului Republican Internațional (SUA) în Moldova, dlui Krzysztof Lisek, originar din Polonia, președintele PSRM, Igor Dodon, a avut...

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. În cadrul discuțiilor a fost...

  Copyright © 2021