Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon: Unii ambasadori fac listele candidaților la funcția de deputat din partea PAS

  Unii ambasadori străini, acreditați în Republica Moldova, se implică la formarea listelor PAS pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat la postul de televiziune Primul în Moldova.

  Igor Dodon a explicat că aceste informații le-a primit de la cetățenii din teritoriu.

  „Unii ambasadori fac listele candidaților la funcția de deputat din partea partidului Maiei Sandu. Fiecare candidat ei îl verifică și când apare un conflict în organizațiile teritoriale, de exemplu la Strășeni a fost un caz, un ambasador s-a dus în teritoriu, pentru a-i calma”, a declarat Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  POLITICA

  A fost lansat Centrul de Apel pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent, cu numărul unic de telefon (+373) 22 880101. Centrul va...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  Copyright © 2021