Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Un om dintr-un sat din nordul țării mi-a spus un lucru interesant despre opoziția noastră – câinele care latră mult nu mușcă

  Președintele țării, Igor Dodon, afirmă că opoziția parlamentară vorbește mult și nu face nimic. Șeful statului a declarat, în cadrul emisiunii săptămânale ”Președintele răspunde”, că opoziția, deși vorbește despre demiterea Guvernului, nu va înainta moțiunea de cenzură, deoarece îi este frică să își asume responsabilitatea în această perioadă dificilă pentru țară când se confruntă cu o pandemie, criză economică și secetă.

  ”Dacă nu vă place acest Guvern, înregistrați moțiunea de cenzură și depuneți-o la următoarea ședință a Parlamentului. Invitați premierul în Parlament să vă răspundă la întrebări. De ce nu o faceți? Pentru că sunteți slabi și nu știți ce vreți de la viață.

  Dacă sunteți opoziție și spuneți că Guvernul nu face treabă, dați-l jos. De ce vă jucați în ”pesociniță” în Parlamentul Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon.

  Președintele mai spune că despre incompetența opoziției vorbesc și oamenii. Acest lucru l-a înțeles în cadrul vizitelor în teritoriu.

  ”Un om dintr-un sat din nordul țării mi-a spus, săptămâna aceasta: domnul președinte, de ce face opoziția aceasta atâta gălăgie. Și mi-a spus un lucru interesant despre opoziția noastră – câinele care latră mult nu mușcă”.

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, creştinii ortodocşi prăznuiesc Sfînta Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor ca Duminica Mare. Cu prilejul...

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  SOCIAL

  Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că...

  POLITICA

  Președintele PSRM Igor Dodon împreună cu secretar executiv al Partidului Comuniștilor, Constantin Starîș, astăzi, la Palatul Tineretului din Sankt-Petersburg au avut loc o întâlnire...

  Copyright © 2021