Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Trebuie să construim o țară, în care oamenii vor dori să trăiască!

  Republica Moldova trebuie să devină un stat în care oamenii să își dorească să trăiască. Acesta este mesajul de bază, pe care Igor Dodon îl va transmite în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

  În cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”, șeful statului a declarat că dacă în următorii trei sau patru ani lucrurile începute de actuala guvernare vor fi continuate, atunci țara noastră va arăta altfel.

  “În acești aproape 30 de ani s-au făcut multe greșeli: a fost distrusă agricultura, economia țării, prin sistemul de bonuri. A fost războiul de pe Nistru. În acești ani noi am pierdut o treime din pululația țării. Mesajul de bază în această campanie trebuie să fie – Încotro mergem? Ce va fi cu această țară? Vor putea trăi copii noștri aici? Eu cred că noi putem rezolva aceste probleme, putem construi viitorul Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon.

  Totodată, șeful statului i-a îndemnat pe cetățeni să nu-i creadă pe cei, care promit munți din aur, sau „bandiților din anii 90, care au apărut recent pe arena politică din Moldova”.

  “Să nu-i credeți nici pe cei cu diplome de peste hotare. Băieți de pe la ONG, care toată viața lor au scris proiecte pentru a obține granturi și nu au condus nicio o întreprindere. A mai fost un primar de Capitală, de la „Surprize, Surprize!”, tot avea diplomă de peste hotare și ce a făcut în 10 ani, a distrus orașul”, a mai spus președintele.

  In cadrul emisiunii, Igor Dodon a anunțat că săptămâna viitoare va prezenta platforma electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

  a-tv.md

  SOCIAL

  Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru în zona de nord a Moldovei.

  SOCIAL

  Știrile false afectează în cea mai mare parte familia, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru TASS. Candidatul independent la funcția de...

  POLITICA

  Igor Dodon spune că este gata să își apere victoria la alegerile prezidențiale, în cazul în care oponenții politici vor scoate oamenii în stradă....

  SOCIAL

  Republica Moldova ar putea obține vaccin împotriva COVID-19 deja până la sfârșitul acestui an. Autoritățile de la Chișinău poartă discuții, în acest sens, cu...

  Copyright © 2020