Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Trebuie mai repede să trecem la votul electronic. Cetățeanul Republicii Moldova, indiferent unde se află, să nu stea în rând pentru a vota

  Alegerile prezidențiale din acest an au demonstrat un rol important al Diasporei moldovenești. În urma acestui scrutin, Republica Moldova trebuie să treacă, cât mai repede, la votul electronic. Declarația a fost făcută de către președintele țării, Igor Dodon, la Prime TV.

  „O surpriză a alegerilor a fost votul masiv al Diasporei. Cred că pe viitor vor avea un rol din ce în ce mai important. S-a votat masiv în Occident, dar mai puțin în Federația Rusă. Cred că pe viitor lucrurile se vor echilibra. Va fi mobilizare masivă și în Rusia. Trebuie mai repede să trecem la votul electronic. Cetățeanul Republicii Moldova, indiferent unde se află, să nu stea în rând cu copii. A intrat, s-a autentificat și a votat. Este o concluzie pentru toată clasa politică”, a declarat Igor Dodon.

  Igor Dodon a mai declarat că partidele de dreapta sunt împotriva votului electronic. Dacă Republica Moldova va trece la votul electronic, atunci partidele de stânga vor acumula 65% din voturile diasporei plus regiunea transnistreană, a explicat președintele.

  Telegram channel

  a-tv.md

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  SOCIAL

  Astăzi, în ziua marii sărbători Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, Igor Dodon a participat la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului”.

  POLITICA

  Atacul asupra judecătorilor și avocaților, acțiunile magistraților Curții Constituționale (CC), toate acestea reprezintă pași spre instaurarea unui regim dictatorial. De această părere este președintele...

  Copyright © 2021