Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon: Totul va fi bine. Victoria va fi a noastră! Moldova are Viitor!

  Fostul președinte al țării, Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, a adresat un mesaj de mulțumire „pentru susținerea morală” pe care au oferit-o în aceste câteva zile de detenție mai mulți cetățeni.

  “Stimați colegi, prieteni, dragi compatrioți. Vă mulțumesc pentru susținerea morală pe care mi-ați oferit-o în aceste câteva zile de detenție. Știam că pot avea încredere în voi.

  Vreau să vă îndemn să stăm ferm pe poziții și de acum încolo, fiindcă presiunea regimului poate crește, inclusiv asupra Partidului Socialiștilor, inclusiv asupra altor forțe de opoziție, dar noi vom rezista, deoarece suntem mai puternici și tot mai multă lume din Moldova înțelege că dreptatea e de partea noastră. Tot mai multă lume înțelege că trăim în vremuri nebune, care trebuie oprite odată și odată și trebuie să revenim cu toții la normalitate.

  Vreau să vă asigur că Victoria politică finală va fi neapărat de partea noastră, de partea opoziției. Și dacă cineva mai avea dubii în asta o săptămână în urmă, evenimentele din ultimele trei zile au demonstrat că regimul de la guvernare este slab și a intrat în agonie. Tot ce mai poate face guvernarea e să sperie oamenii și să comită alte abuzuri și alte presiuni prin justiția controlată. Dar asta nu poate ține mult, pentru că dosarele fabricate la comanda lor sunt sterile, iar nemulțumirea societății față de haos, față de prețurile mari și față de sărăcie crește de la o zi la alta.   

  Unele dictaturi cad din propria prostie. Acesta este și cazul dictaturii galbene instituite de Maia Sandu și de Guvernarea PAS. Ei tot vor cădea din propria prostie. Și tot mai mulți oameni înțeleg deja asta.

  Tot aici vreau să vă anunț că deocamdată am interdicție să comunic liber cu mulți dintre cei cu care aș vrea să discut. De aceea, nu voi încerca să vă contactez și nici voi nu încercați să o faceți. Va veni și timpul când va fi posibil acest lucru. Va veni timpul când multe alte lucruri vor fi posibile și societatea din Moldova va putea din nou gândi și vorbi liber. Aceste timpuri nu sunt departe. Totul va fi bine. Victoria va fi a noastră! Moldova are Viitor!”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  dodon.md

  Facebook

  POLITICA

  Promo-LEX a constatat că audiențele acordate cetățenilor la Parlament, ale căror scop este interacțiunea directă deputat – cetățean, rămân în continuare un instrument lipsit de...

  SOCIAL

  Poliția de Frontieră este antrenată continuu în aplicarea celor mai eficiente măsuri de fluidizare a traficului transfrontalier, menite să simplifice procedurile de control ș...

  POLITICA

  În ciuda efortului Maiei Sandu de a elimina de pe scena politică principalul ei concurent – Partidul “ȘOR”, proiectele sociale și de infrastructură începute...

  SOCIAL

  Poliția țării a mulțumit cetățenilor care au părăsit Chișinăul și, în acest mod, au asigurat „descărcarea traseelor” pe perioada summit-ului Comunității Politice Europene, care...

  Copyright © 2021