Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Stimați oponenți, îl dați jos pe Dodon dar ce faceți mai departe? Iar căutați pe cine să mai dați jos?

  Oamenii vor ca președintele țării să fie alături de ei, pe cetățeni nu-i interesează să dea jos pe cineva, ci îi interesează apa, drumurile, grădinițele și multe alte lucruri. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul ediției ”Președintele răspunde”.

  Șeful statului a menționat că majoritatea oponenților săi și de pe stânga, și de pe dreapta nu au un alt mesaj în campania electorală în afara de mesajul împotriva președintelui Igor Dodon.

  ”Este o tactică greșită pentru că cetățenii așteaptă soluții. Oamenii s-au săturat de dat jos pe cineva. Oamenii vor să vadă ce propune fiecare concurent electoral. Stimați oponenți, îl dați jos pe Dodon dar ce faceți mai departe? Iar căutați pe cine să mai dați jos?”, a întrebat Dodon.

  Șeful statului susține că va face tot posibilul ca țara în continuare să aibă un președinte responsabil, care să fie alături de oameni.

  ”Oamenii vor ca președintele să fie alături de ei. Nu-i interesează ”Jos”, îi interesează apa, drumurile, grădinița și multe alte lucruri. Nu mă voi axa pe mesaje contra cuiva, voi veni cu propuneri și soluții cum să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor. Vreau să construim împreună o Moldovă unde vrei să trăiești”, a spus președintele Dodon.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Întreprinderea municipală "Exdrupo" va începe spălarea părții carosabile a drumurilor din Chișinău. Directorul întreprinderii, Sergiu Tomiță, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor...

  ECONOMIE

  Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, la această oră drumurile publice naționale sunt practicabile, iar circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău va lansa un program de reparații curente a drumurilor din capitală, transmite Moldpres

  POLITICA

  Oponenții noștri politici sunt acum într-o perioadă de euforie, dar în scurt timp acest optimist nemotivat va trebui înlocuit cu pași și lucruri concrete...

  Copyright © 2020