Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon spune ce s-ar putea întâmpla cu Găgăuzia, dacă la putere va veni dreapta

  Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că Unitatea teritorial administrativă Găgăuz-Yeri va avea de suferit, dacă la guvernare vor veni partidele de dreapta. Liderul socialiștilor a declarat, la postul public de televiziune „GRT” din Găgăuzia, că atitudinea acestora deja se conturează prin comportamentul pe care-l manifestă președintele Maia Sandu față de autonomie.

  Igor Dodon a îndemnat toate forțele politice care se află în organele de administrare ale regiunii să-și consolideze eforturile pentru a nu admite ca acest lucru să se întâmple.

  ”Trebuie să ne unim forțele, pentru că avem ce pierde. Riscăm să pierdem țara. Credeți-mă, dacă la putere vor veni politicienii de dreapta, regiunea va avea de suferit. Ei au acum funcția de președinte al țării și vedeți ce comportament are acesta față de autonomie. Trebuie să ne unim forțele și să învingem, nu sunt alte variante”, a declarat Dodon.

  Amintim, președintele Maia Sandu a exclus bașcanul Găgăuziei din lista membrilor Consiliului Suprem de Securitate. În schimb, în componența CSS au fost incluși mai mulți reprezentanți ai ONG-urilor. Totodată, în cele șase luni de mandat președintele nu a vizitat niciodată autonomia.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021