Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon spune că relațiile R. Moldova cu România și Ucraina sunt foarte bune

  Igor Dodon promite că dacă își va continua mandatul la Președinție va menține și mai departe echilibrul pe care a reușit să-l readucă în politica externă moldovenească. Dodon a declarat pentru Europa Liberă că în prezent relațiile cu Europa sunt mai bune decât acum doi ani.

  În același timp, spune Dodon, neînrăutățind relațiile cu Europa, a reușit să îmbunătățească relațiile cu Federația Rusă.

  ”Practic avem un dialog foarte bun la toate nivelurile, noi am reușit să revenim pe piața rusă cu produsele noastre, fără taxe vamale și noi anul trecut 230-240 de mii de tone de mere am exportat încolo (…) noi nu trebuie să spunem că să mergem doar pe o piață sau pe alta, politica externă echilibrată anume aceasta și presupune – și cu Uniunea Europeană relații bune, și cu Federația Rusă. Și noi vom face tot posibilul ca acest echilibru să fie menținut”, a spus Dodon.

  În opinia lui Dodon, dacă va fi ales alt președinte, diplomația moldovenească ar putea reveni la situația de acum doi-trei ani, când era politică proeuropeană și antirusească.

  Igor Dodon a mai spus că Republica Moldova nu are probleme în relațiile cu România și Ucraina.Potrivit lui Dodon, relațiile bilaterale cu acești doi vecini sunt foarte bune.

  moldova.europalibera.org

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  SOCIAL

  Astăzi, în ziua marii sărbători Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, Igor Dodon a participat la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului”.

  POLITICA

  Atacul asupra judecătorilor și avocaților, acțiunile magistraților Curții Constituționale (CC), toate acestea reprezintă pași spre instaurarea unui regim dictatorial. De această părere este președintele...

  Copyright © 2021