Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon spune că până la încheierea mandatului, agenda sa este destul de încărcată atât pe plan intern, cât și extern

  Până la încheierea mandatului, agenda președintelui Igor Dodon este destul de încărcată atât pe plan intern, cât și extern. Șeful statului a declarat, în această seară la o ediție specială la Prime TV, că unul dintre cele mai importante evenimente este întrevederea pe care o are planificată cu toți ambasadorii străini acreditați în Republica Moldova.

  ”Cred că am avut o discuție și o colaborare foarte bună în acești patru ani. În premieră, președintele țării se întâlnea o dată în lună și o dată la două luni cu toți ambasadorii, fără presă, cu sincere întrebări și răspunsuri la orice temă: politic, economic, politică externă, Transnistria”, a spus Dodon.

  De asemenea, președintele Dodon urmează să promulge un șir de legi importante ce vor fi votate în aceste zile de Parlament, printre acestea cele patru legi bugetare.

  Igor Dodon mai urmează să participe vineri, 18 decembrie, la reuniunea șefilor de stat CSI, care va avea loc în format online.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Cel de-al cincilea președinte al Republicii Moldova, liderul PSRM, Igor Dodon, participă la Marșul Victoriei din centrul Capitalei. În timpul marșului, Dodon a declarat...

  SOCIAL

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe veteranul Pavel Gladcov cu ocazia aniversării zilei de naștere:

  POLITICA

  Scoaterea la rampă a lui Cristian Rizea, condamnat în România pentru acte de corupție, se face cu scopul de a distrage atenția de la...

  Copyright © 2020