Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon spune că operațiunea cu anabolizantele a fost coordonată cu conducerea de vârf a țării, iar ceea ce spune Moțpan e aberație

  Deputatul Blocului ACUM Chiril Moțpan a fost acționat în judecată pentru calomnii. Asta după ce parlamentarul a declarat că în contrabanda cu anabolizante este implicat fratele lui Igor Dodon. În cadrul emisiunii live, președintele Igor Dodon a explicat că această operațiune a fost efectuată cu acceptul conducerii de vârf a țării.

  “Conducerea de vârf a țării a fost informată că sunt suspiciuni că transportul diplomatic este utilizat pentru lucruri ilegale. S-au dat indicații să verificăm toate mijloacele de transport a corpului diplomatic. Acest camion a fost oprit nu de alți grăniceri, dar de ai noștri. Ei puteau să stopeze doar cu acceptul conducerii țării, căci sunt numere diplomatice. E operațiune de care am știut și am fost informați. Vreau să felicit pe cei care au realizat operațiunea”, a declarat Igor Dodon.

  Amintim că în data de 5 decembrie, la vama Palanca, într-o mașină cu numere diplomatice, a fost depistat un lot de anabolizante în valoare de 380.000 de euro.

  Mașina aparține Ambasadei Moldovei la Moscova. Șoferul microbuzului a fost pus sub învinuire pentru tentativă de contrabandă cu anabolizante şi substanțe psihotrope.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.
  Reamintim că decizia finală a instanței de judecată nu este emisă față de persoanele vizate în articol.

  facebook.com

  POLITICA

  Deputatul PSRM Vasile Bolea va depune o plângere la Procuratura Generale pe numele parlamentarului Iurie Reniță. Acesta îl acuză de defăimare și denunț fals....

  Copyright © 2021