Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon sprijină inițiativa PSRM de a semna o Declarație în susținerea Guvernului Chicu

  Președintele țării, Igor Dodon, sprijină inițiativa PSRM de a semna o Declarație în susținerea Guvernului condus de prim-ministrul Ion Chicu. Anunțul a fost făcut de șeful statului la ședința fracțiunii parlamentare, unde s-a discutat despre situația politică din țară, din Parlament și în special cea legată de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

  În cursul discuțiilor deputații socialiști și-au exprimat indignarea vizavi de acțiunile alianței Sandu-Candu-Plaha-Șor, care dorește să destabilizeze situația din țară și s-o arunce în haos prin înaintarea unui vot de neîncredere Guvernului actual.

  ”Am fost unanimi în opinia că în actualele condiții de criză pandemică și economică Guvernul Chicu gestionează foarte bine situația. Pe lângă faptul că sunt onorate toate obligațiunile în fața cetățenilor: achitate salariile, pensiile, mai sunt promovate o serie de inițiative sociale de susținere a oamenilor, sunt realizate proiecte economice de amploare”, susține președintele.

  Igor Dodon a declarat la emisiunea ”Președintele răspunde” că în cazul căderii Guvernului Chicu, responsabilitatea va aparține Maiei Sandu, lui Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor. Potrivit șefului statului, în acest caz Sandu va fi în situația să facă Guvern nou cu Șor și Candu. Președintele a reiterat că nu va accepta un Guvern de transfugi și din cei care au furat miliardul.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021