Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon și Vladimir Voronin au mers împreună la o întrevedere cu cetățenii

  Igor Dodon și Vladimir Voronin au mers împreună la o întrevedere cu susținătorii din Chișinău. În sala arhiplină a Palatului de Cultură al Feroviarilor, cei doi lideri au discutat cu sute de cetățeni, care și-au exprimat susținerea pentru Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

  „Oamenii înțeleg foarte bine că în țara noastră au venit timpuri grele, iar drept miză în aceste alegeri este pusă independența și suveranitatea Republicii Moldova.

  Împreună cu Vladimir Voronin am fost unanimi în opinia că la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, se va decide nu doar forța politică care urmează să guverneze țara, dar și soarta Moldovei.

  Totodată, am trasat cinci direcții principale ale activității noastre:

  1) combaterea sărăciei și protecția socială a populației;
  2) asigurarea creșterii economice, crearea noilor locuri de muncă și susținerea producătorului autohton;
  3) dezvoltarea sistemului educațional și de sănătate, a infrastructurii regionale, consolidarea autonomiei autorităților locale;
  4) promovarea unei politici externe echilibrate și neparticiparea în jocurile geopolitice străine, neadmiterea administrării externe a țării noastre;
  5) menținerea statalității moldovenești, a tradițiilor multiseculare, a valorilor naționale și ortodoxe” , a declarat Dodon după întrevedere.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, încearcă să facă presiuni asupra instituțiilor de stat ale Republicii Moldova în favoarea unor anumiți actori politici....

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  Copyright © 2021