Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon și Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, în capul clasamentului celor mai activi politicieni și formațiuni din țară

  Președintele PSRM, Igor Dodon, este cel mai activ politician din luna mai, arată datele studiului socio-politic iData. Conform aceluiași sondaj, cea mai activă formațiune politică este Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

  Potrivit studiului, 28,3% dintre persoanele intervievate au declarat că cel mai activ politician din țară este Igor Dodon. Alți 25,56% din cetățenii chestionați au spus că actualul președinte Maia Sandu. Top cei mai activi politicieni din luna mai este încheiat de liderul PCRM, Vladimir Voronin. 4% dintre respondenți susțin că președintele comuniștilor este unul dintre cei mai activi oameni politici din țară.

  În jur de câte 2% dintre cei intervievați afirmă că cei mai activi în luna mai au fost primarul Capitalei, Ion Ceban, deputatul PPDA, Alexandr Slusari și primarul din Bălți, Renato Usatîi. Doar 1,4 % dintre cetățeni l-au văzut pe liderul PAS, Igor Grosu, ca fiind cel mai activ om politic din luna mai.

  Totodată, aproape 34,7% dintre cetățeni au declarat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este cea mai activă formațiune din mai. Pe locul doi urmează PAS. De această părere sunt 33,6% dintre respondenți. Câte 3,5% dintre persoanele chestionate susțin că PPDA și Partidul ”Șor” au fost cele mai active partide.

  Sondajul a fost efectuat în luna mai pe un eșantion de 1227 de respondenți. Eroarea maximă de eșantionare ±2,7%.

  privesc.eu

   

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  POLITICA

  Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegerile parlamentare, în Legislativ ar accede doar trei concurenți electorali: PAS, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și PP Șor....

  Copyright © 2021