Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon s-a întâlnit cu angajații Anenii Noi gaz

  Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a început deplasările prin localitățile țării, unde discută cu oamenii față în față despre problemele și doleanțele lor. Astăzi fostul șef al statului se află în raionul Anenii Noi.

  Prima întâlnire a fost cu personalul companiei de distribuire a gazului. Angajații au discutat cu Igor Dodon despre așteptările pe care le au de la politicieni. Oamenii i-au spus că așteaptă stabilitate și prosperitate, iar țara să fie condusă de către demnitari care unesc societatea și lucrează pentru cetățeni.

  socialistii.md

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021