Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Protecția producătorului autohton a fost și rămâne prioritatea echipei noastre

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a vizitat întreprinderea din Chișinău, „Artizana” S.R.L., care de peste 20 de ani, se ocupă cu producerea hainelor de calitate din piele și blănuri. În cadrul companiei lucrează peste 500 de oameni, care confecționează paltoane și jachete, care ulterior sunt vândute în patru magazine de firmă din Chișinău și din străinătate, sub branduri proprii și internaționale.

  Liderul PSRM s salutat lucrătorii și le-a exprimat recunoștința pentru contribuția adusă la dezvoltarea industriei ușoare și a economiei naționale.
  Igor Dodon a prezentat colectivului principalele prevederi ale programului electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, acordând o atenție deosebită faptului că lista candidaților la funcția de deputat include mulți profesioniști cu experiență vastă în economie și în alte domenii cheie. Liderul socialiștilor a menționat că protecția producătorului autohton a fost și rămâne prioritatea echipei sale.

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021