Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon propune inaugurarea unor întreprinderi industriale high tech, care vor fi integrate în lanțurile internaționale

  Igor Dodon și-a luat angajamentul să extindă proiectul de creare a platformelor industriale multifuncționale în toate regiunile Moldovei. Potrivit programului electoral al lui Igor Dodon, platformele industriale vor contribui la dezvoltarea economică a regiunilor și la crearea a mii de locuitori de muncă.

  ”Fără o industrie dezvoltată, economia Moldovei nu are un viitor prosper. Este necesară majorarea semnificativă a ponderii și rolului industriei în economie, lansarea noilor industrii și sectoare, deci, să fie realizată o nouă industrializare”, susține Dodon.

  Igor Dodon propune și inaugurarea unor noi întreprinderi industriale high tech, care vor fi integrate în lanțurile internaționale și prin care vor fi atrase investiții din străinătate.

  O altă inițiativă ține de crearea unui fond investițional pentru susținerea și finanțarea proiectelor strategice prioritare pentru economia țării.

  Amintim, săptămâna aceasta, Guvernul a majorat de la 16 la 18 numărul platformelor industriale multifuncționale, ce vor fi inaugurate în mai multe raioane ale țării la inițiativa lui Igor Dodon. Potrivit Guvernului, implementarea acestui proiect va contribui la atragerea investițiilor de cel puțin 20 de milioane de lei și crearea a cel puțin 100 locuri de muncă în cadrul fiecărei platforme industriale.

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020