Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Prin acest bloc vom reuși să unim oamenii, iar acest lucru nu-l facem doar pentru alegeri, dar construim o stângă politică pe termen lung

  Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor nu reprezintă o simplă alianță politică, ci o reunire a electoratului de stânga care are ca scop să unească cetățenii, ceea ce nu le va reuși niciodată partidelor de dreapta. Declarația a fost făcută de liderul PSRM, Igor Dodon, într-un interviu pentru portalul Tribuna.

  Potrivit lui Igor Dodon, PSRM și PCRM și-au unit forțele nu doar pentru alegeri din iulie, dar pentru a guverna împreună, cu un proiect social comun, orientat spre nevoile reale ale oamenilor și intereselor țării.

  ”Acesta a fost scopul nostru de bază – să oferim electoratului de stânga o platformă politică unică, în care să se regăsească toți. Prin acest bloc, cred că, vom reuși să unim oamenii, iar acest lucru nu-l facem doar pentru alegeri, dar construim o stângă politică pe termen lung, care va guverna începând cu luna iulie și o va face eficient. Acesta este și motivul pentru care formarea acestui bloc a creat o uriașă panică în rândul partidelor de dreapta și au început să lanseze speculații, în realitate ei foarte bine înțeleg că noi vom reuși ceea ce ei nu au reușit niciodată, să unim oamenii. Partidele de dreapta niciodată nu vor putea lua astfel de decizii politice mature, să-și unească partidele pentru a unii oamenii”, a declarat Dodon.

  tribuna.md

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  POLITICA

  Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegerile parlamentare, în Legislativ ar accede doar trei concurenți electorali: PAS, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și PP Șor....

  Copyright © 2021