Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Până în prezent deputatul Gațcan beneficiază de pază de stat

  Ștefan Gațcan a dormit prima noapte, imediat după ce a anunțat că pleacă de la PSRM la Pro Moldova, în hotelul ”Nobil” care-i aparține lui Vladimir Plahotniuc. Președintele Igor Dodon a declarat că Procuratura trebuie să se clarifice în acest caz.

  Șeful statului a anunțat că până în prezent deputatul Gațcan beneficiază de pază de stat, probabil din cauza că se teme de cei care l-au convins inițial să plece de la PSRM.

  ”Paza încă mai este. De cine se teme? Probabil de cei care l-au convins. Apropo, atunci el umbla cu paza lui Șor și a dormit o noapte în hotelul Nobil. Înseamnă că a fost ceva acolo, vedem încă cine pe cine l-a luat în plen (prizonierat). De ce și cum cred că Procuratura se va clarifica. Acolo este despre ce”, a spus Dodon în cadrul ediției speciale ”Președintele răspunde”.

  Presa de la Chișinău a scris că Gațcan a fost ”cumpărat” cu o sumă de șase zerouri în euro pentru a anunța că aderă la grupul Candu.

  Amintim, până la 15 deputați din PSRM și PDM au depus oficial la Procuratură depoziții în care au indicat concret cine, când și ce le-au propus pentru a părăsi fracțiunile parlamentare.

  Telegram channel

  a-tv.md

   

  Facebook

  POLITICA

  Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că legea pieței petroliere, elaborată de PAS trebuie anulată, la fel și accizele la benzină și...

  SOCIAL

  Biserica Ortodoxă îl prăznuiește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, unul dintre cei mai cunoscuți și onorați sfinți ai creștinismului.

  POLITICA

  "În situația când Moldova are nevoie mai mult ca oricând de suport pentru a susține populația, oamenii de afaceri, pe toți cei care suferă...

  SOCIAL

  Astăzi, la Taraclia, Igor Dodon a participat la ceremonia de deschidere a Monumentului participanților la avaria de la Centrala Atomoelectrică de la Cernobîl, la...

  Copyright © 2021