Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Până în prezent deputatul Gațcan beneficiază de pază de stat

  Ștefan Gațcan a dormit prima noapte, imediat după ce a anunțat că pleacă de la PSRM la Pro Moldova, în hotelul ”Nobil” care-i aparține lui Vladimir Plahotniuc. Președintele Igor Dodon a declarat că Procuratura trebuie să se clarifice în acest caz.

  Șeful statului a anunțat că până în prezent deputatul Gațcan beneficiază de pază de stat, probabil din cauza că se teme de cei care l-au convins inițial să plece de la PSRM.

  ”Paza încă mai este. De cine se teme? Probabil de cei care l-au convins. Apropo, atunci el umbla cu paza lui Șor și a dormit o noapte în hotelul Nobil. Înseamnă că a fost ceva acolo, vedem încă cine pe cine l-a luat în plen (prizonierat). De ce și cum cred că Procuratura se va clarifica. Acolo este despre ce”, a spus Dodon în cadrul ediției speciale ”Președintele răspunde”.

  Presa de la Chișinău a scris că Gațcan a fost ”cumpărat” cu o sumă de șase zerouri în euro pentru a anunța că aderă la grupul Candu.

  Amintim, până la 15 deputați din PSRM și PDM au depus oficial la Procuratură depoziții în care au indicat concret cine, când și ce le-au propus pentru a părăsi fracțiunile parlamentare.

  a-tv.md

   

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  SOCIAL

  De sărbătoarea „Nașterea Domnului”, liderul socialiștilor Igor Dodon împreună cu soția Galina, au asistat la serviciul divin oficiat de Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir la Catedrala...

  Copyright © 2020