Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Oamenii din teritoriu îmi spune că acum trăiesc mai prost, decât anul trecut

  Igor Dodon a declarat că la întrevederile pe care le are cu oamenii în raioane, majoritatea spun că anul acesta trăiesc mai prost ca anul trecut. Cetățenii afirmă că stabilitatea s-a schimbat cu haosul și sunt optimiști și încrezători în echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

  ”Din punct de vedere obiectiv, situația este mai bună, dar oamenii simt că trăiesc mai rău pentru că cresc prețurile, nu au încredere în ziua de mâine, nu înțeleg de ce anul acesta nu se fac drumuri bune în fiecare sat ca și anul trecut, când s-a dat minim pentru fiecare sat câte un milion de lei pentru drumuri, dar anul acesta – nu”, a declarat Dodon la emisiunea de vineri.
  Potrivit liderului PSRM, cetățenii își amintesc cu nostalgie de perioada când președintele țării, Guvernul și Parlamentul lucrau în echipă cot la cot.

  ”Oamenii nu se simt protejați. Ei văd că președintele nu vrea să discute cu nimeni, chiar și pe prietenii ei de pe dreapta i-a dat într-o parte, pe Andrei Năstase, și nu vrea să discute. Oamenii sperau că va fi un președinte care-i unește pe toți, nu să-i pună cap în cap”, a menționat Dodon.

  Liderul PSRM susține că acum oamenii așteaptă de la președintele țării să dea dovadă de înțelepciune și să-i unească pe toți.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, creştinii ortodocşi prăznuiesc Sfînta Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor ca Duminica Mare. Cu prilejul...

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  SOCIAL

  Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că...

  Copyright © 2021