Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: O să activez în politică atâta timp cât pot fi de folos oamenilor care m-au votat

  Sunt încă prea tânăr și în formă ca să mă gândesc la retrageri. O să activez în acest domeniu atâta timp cât pot fi de folos oamenilor care m-au votat. Declarația a fost făcută de către Igor Dodon în cadrul unui interviu acordat unimedia. Întrebat dacă se va retrage din politică, Igor Dodon a menționat că este prematur să se gândească la acest lucru.

  ”Dimpotrivă, mă gândesc la cum să construiesc ceva bun mai departe, într-un mod solid și matur, cu perspective pentru Moldova. Asta nu înseamnă că mă văd toată viața în politică. O să activez în acest domeniu atâta timp cât pot fi de folos oamenilor care m-au votat iar numărul lor este unul foarte mare, deci și responsabilitatea mea față de ei este pe măsură„ susține socialistul.

  Dodon mai menționează că principala sa preocupare este ca PSRM să devină un partid de opoziție foarte eficient și să apere suveranitatea și neutralitatea țării, să protejeze cetățenii de deciziile abuzive ale noii puteri, să amintească guvernării de răspunderea față de oameni, așa încât toate promisiunile cu care PAS a câștigat alegerile să fie puse în practică.

  „Cred că o sa avem multă treabă, fiindcă au fost lansate foarte multe promisiuni populiste, fără acoperire, iar noi le vom pune în discuție ori de câte ori guvernarea se va face că uită de ele”, dă asigurări Igor Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  unimedia.info

  POLITICA

  Igor Dodon, președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut o întrevedere cu șeful adjunct al Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al...

  POLITICA

  PAS și președintele țării, Maia Sandu, au ajuns la putere prin minciuni. Astfel vicepreședintele Parlamentului, deputatul socialist Vlad Batrîncea, a calificat decizia majorității parlamentare...

  POLITICA

  Au votat majorarea vârstei de pensionare sub lozinca "Rușine!". Deputații Blocului comuniștilor și socialiștilor au blocat tribuna Parlamentului, în timp ce majoritatea PAS dezbătea...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  Copyright © 2021