Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Nu vom susține niciodată lichidarea raioanelor și a primăriilor

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este categoric împotriva lichidării raioanelor și revenirii la județe. Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat că această forță politică nu va vota niciodată în Parlament un asemenea document.

  ”Noi suntem categoric împotriva lichidării raioanelor și primăriilor. Este poziția comună a Blocului Socialiștilor și Comuniștilor. Noi suntem împotriva întoarcerii la județe cum au făcut partidele de dreapta la sfârșitul anilor 90. Am văzut idei că din 900 de primării să facă o sută. Sunt prostii și noi așa proiecte nu le vom susține”, a declarat Dodon la emisiunea de vineri.

  Liderul PSRM a amintit că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a semnat cu Congresul Autorităților Locale din Moldova un acord de susținere a autonomiei locale.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021