Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Nu vom susține niciodată lichidarea raioanelor și a primăriilor

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este categoric împotriva lichidării raioanelor și revenirii la județe. Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat că această forță politică nu va vota niciodată în Parlament un asemenea document.

  ”Noi suntem categoric împotriva lichidării raioanelor și primăriilor. Este poziția comună a Blocului Socialiștilor și Comuniștilor. Noi suntem împotriva întoarcerii la județe cum au făcut partidele de dreapta la sfârșitul anilor 90. Am văzut idei că din 900 de primării să facă o sută. Sunt prostii și noi așa proiecte nu le vom susține”, a declarat Dodon la emisiunea de vineri.

  Liderul PSRM a amintit că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a semnat cu Congresul Autorităților Locale din Moldova un acord de susținere a autonomiei locale.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021