Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon nu va folosi resursele administrative în campania electorală

  Igor Dodon a declarat că în campania electorală pentru prezidențialele din noiembrie nu va folosi mașina de serviciu sau alte resurse administrative. Șeful statului a declarat, în cadrul unei ediții speciale la un post privat de televiziune, că în calitate de candidat va merge în toate raioanele din țară și va discuta cu oamenii.

  ”În calitate de candidat nu ai dreptul să folosești resursele administrative. Aceasta înseamnă că automobilul de serviciu nu poate și nu va fi utilizat”, a spus președintele.

  Dodon a amintit că legislația electorală nu prevede ca președintele țării, președintele Parlamentului și premierul să-și suspende activitatea în perioada electorală, dacă sunt înregistrați în calitate de concurenți electorali. În 29 de ani de independență a Republicii Moldova niciun oficial de acest rang nu și-a suspendat.

  ”Atribuțiile președintelui presupun nu doar drepturi, dar și responsabilități. Președintele trebuie să-și îndeplinească atribuțiile funcționale față de cetățeni”, a declarat Dodon.

  Igor Dodon a vizitat peste 600 de localități din țară. În biroul președintelui țării se află o hartă unde sunt marcate toate localitățile în care a mers Igor Dodon în trei ani și jumătate de mandat.

  a-tv.md

  POLITICA

  Igor Dodon este personalitatea politică din țara noastră, care se bucură de cea mai mare încredere a cetățenilor Președintele țării, Igor Dodon, este personalitatea...

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a declarat, în cadrul unei ediții speciale la postul public de televiziune, că are o comunicare foarte bună cu ambasadorul SUA...

  SOCIAL

  Președintele Igor Dodon va propune Guvernului adoptarea unor măsuri suplimentare de siguranță în condițiile pandemiei de COVID-19, la alegerile prezidențiale din acest an.

  SOCIAL

  Propunerea de a anula taxa de drum, care va fi aplicată începând cu 01 ianuarie 2021, aparține președintelui Igor Dodon. Șeful statului a declarat,...

  Copyright © 2020