Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Igor Dodon: Nu raportul Kroll trebuie să fie de bază, ci investigațiile procurorilor

  Raportul Kroll a fost o pierdere de bani și de timp, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”. Șeful statului susține că la baza descoperirii fraudei bancare trebuie să stea nu acest raport, ci investigațiile procurorilor.

  ”Raportul Kroll a fost o filieră greșită lansată de Plahotniuc și toți care au fost la guvernare pentru a ne duce într-o parte de la furtul miliardului. Nu raportul Kroll trebuie să fie de bază, ci investigațiile procurorilor”, a spus Igor Dodon.

  Președintele a apreciat activitatea procurorilor din ultimul timp, datorită căreia s-a reușit recuperarea a jumătate din miliardul furat în anul 2014.

  ”Deja au fost întoarse și sechestrate bunuri, active, în valoare de 6,3 miliarde, practic jumătate din miliardul furat în anul 2014 și aceasta doar din sursele interne”, a menționat președintele Dodon.

  Potrivit președintelui, în prezent a început procedura de arestare a activelor și conturilor beneficiarilor fraudei din afara hotarelor Republicii Moldova.

  ”Lucrurile merg și se mișcă în direcția potrivită”, a conchis președintele țării.

  a-tv.md

  SOCIAL

  Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru în zona de nord a Moldovei.

  SOCIAL

  Știrile false afectează în cea mai mare parte familia, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru TASS. Candidatul independent la funcția de...

  SOCIAL

  Republica Moldova ar putea obține vaccin împotriva COVID-19 deja până la sfârșitul acestui an. Autoritățile de la Chișinău poartă discuții, în acest sens, cu...

  SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat Zona Antreprenorialului Liber (ZAL) “Expo-Business-Chişinău” și a discutat cu membrii colectivului.

  Copyright © 2020