Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Nu am primit nicio citație la Procuratură

  Președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, susține că nu a primit nicio citație de la Procuratură, despre cum a anunțat presa. El a scris că acest contractul al „Energocom”, din 2008, a mai fost obiect al încercărilor de a fi transformat în dosar penal în perioada guvernărilor AIE 1 și AIE 2, însă a eșuat pentru că „este steril”.

  „Vă anunț că oficial nu am primit niciun fel de citație. Iar dacă voi primi, la sigur mâ voi prezenta. Tot aici vă anunț că subiectul Energocom, despre care se vorbește, are deja vreo 13 ani vechime (din anii 2008-2009), a fost demult analizat din toate unghiurile și consumat, acest subiect nu conține absolut nimic dubios și incriminator în privința mea personal. S-a încercat și pe timpul statului capturat de Plahotniuc, pe timpul AIE1 și AIE2 sa fie plămădit ceva din acest caz. E un subiect la fel de steril ca acuzația că aș fi ocupat nelegal funcția de Președinte al Federației de Șah, concomitent cu cea de șef de stat. Toate însă au fost puse la locul lor, totul a fost conform legii.

  Vreau să vă asigur că acest subiect cu citația la Procuratură e o fumigenă lansată în mass-media, fiindcă azi guvernarea nu știe ce să mai inventeze pentru a distrage atenția cetățenilor de la tarife, eșecuri, prețuri mari, alegeri antidemocratice la Bălți și căderea PAS-ului în sondaje.

  În curând revin la Chișinău, sunt într-o deplasare de serviciu de o zi peste hotare, și voi da comentarii mai desfășurate pe situația din țară, despre cât de grav degradează lucrurile și cât de fierbinte politic va fi primăvara care vine.

  Dacă cineva crede ca prin astfel de show-uri se va distrage atenția oamenilor de la sărăcie, creșterea de prețuri și tarife, capturarea instituțiilor de stat … greșește.

  Încercarea de a mă intimida nu va avea sorți de izbândă. Suntem și vom fi întotdeauna gata să ripostăm uzurpatorilor și incompetenților …, chiar dacă și-au schimbat pielea, dar nărăvul e același”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  POLITICA

  Deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a trimis astăzi o interpelare către Guvern, Procuratura Generală, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul de Informații și Securitate, în...

  SOCIAL

  În opinia juriștilor, experților în domeniul dreptului Vitali Catană și Nicolae Esanu, care au participat la emisiunea „TEMA cu Ludmila Belcencova” la postul TV...

  Economie

  Noile tarife pentru agentul termic livrat de către SA „Termoelectrica” locuitorilor capitalei au intrat în vigoare astăzi, odată cu publicarea în Monitorul Oficial. Astfel,...

  ECONOMIE

  Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat majorarea tarifului la căldură, după o solicitare în acest sens parvenită de la Termoelectrica. Astfel, prețul...

  Copyright © 2021