Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, mesaj pentru ambasadori: Trebuie să fiți mai echilibrați, unii prea pe față dau simpatiile sale politice

  Igor Dodon a avut, astăzi, o ședință neformală cu un grup de ambasadori acreditați la Chișinău. Șeful statului i-a îndemnat să se comporte mai echidistant față de unii politicieni. Despre aceasta Igor Dodon a declarat la postul de televiziune NTV Moldova.

  “Eu le-am spus că în orice joc, inclusiv jocul politic, sunt suporteri de partea unuia și a altuia. Unii, mai înțelepți, nu dau pe față ai cui suporteri sunt. Sunteți ambasadori, trebuie să fiți mai echilibrați, iar unii prea pe față dau simpatiile politice. Mai nu le-am spus vorba aia, “съешь лимон”, a declarat Igor Dodon.

  Totodată, șeful statului i-a îndemnat pe ambasadori să nu excludă faptul că după 15 noiembrie există mai multe scenarii care trebuie luate în calcul.

  “Ca și în orice joc, când se termină o partidă, imediat se începe a doua. Pe 15 se termină o etapă și pe 15 se începe următoarea partidă. După 15 pot fi mai multe scenarii, voi înțelegeți că poate fi un scenriu și poate fi altul. Dacă înțelegeți, nu trebuie să vă comportați așa, cum vă comportați acum prin declarații, învinuiri. Calm, liniștit!”, a conchis Igor Dodon.

  Telegram channel

  a-tv.md

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  POLITICA

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu fostul prim-ministru al Federației Ruse, Serghei Stepașin.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul...

  Copyright © 2021