Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon: Medicii moldoveni tratează cu satisfacție decizia autorităților de dublare a salariilor pentru cadrele din sistemul medical

  Medicii moldoveni tratează cu satisfacție decizia autorităților de dublare a salariilor pentru cadrele din sistemul medical. Președintele Igor Dodon a declarat, în cadrul unei Ediții Speciale la postul public Moldova 1 că s-a convins de acest lucru în cadrul multiplelor întrevederi cu medicii din toate centrele raionale, pe care le-a avut în ultimele luni.

  „Medicii sunt mulțumiți de majorările salariale. Amintesc că, începând cu 1 septembrie, a intrat în vigoare prima etapă de majorare cu 30 la sută a salariilor pentru cadrele medicale. De la 1 ianuarie 2021, se vor majora cu încă 20 la sută, iar acest lucru este salutat”, a declarat Igor Dodon.

  Șeful statului s-a referit și la propunerile sale de modernizare a sistemului medical, proces care va continua.

  ”Medicii speră foarte mult că vom veni cu investiții majore în medicină, iar noi vom găsi bani ca toate proiectele de dotare a spitalelor să fie implementate”, a precizat Igor Dodon.

  a-tv.md

  SOCIAL

  Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru în zona de nord a Moldovei.

  SOCIAL

  Știrile false afectează în cea mai mare parte familia, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru TASS. Candidatul independent la funcția de...

  SOCIAL

  Republica Moldova ar putea obține vaccin împotriva COVID-19 deja până la sfârșitul acestui an. Autoritățile de la Chișinău poartă discuții, în acest sens, cu...

  SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat Zona Antreprenorialului Liber (ZAL) “Expo-Business-Chişinău” și a discutat cu membrii colectivului.

  Copyright © 2020