Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon, mândru de copilul său: A acces la două facultăți, sunt bucuros că a ales să locuiască în cămin

  Igor Dodon a dezvăluit că fiul său cel mai mare, care în acest an a fost admis la două universități, una din China și alta din Rusia, a ales să locuiască în căminul studențesc al Universității de Stat din Kazan.

  Președintele PSRM a declarat, la ”Primul în Moldova”, că a salutat alegerea făcută de băiatul său.

  ”Sunt bucuros că a ales să locuiască în cămin. Am locuit și eu cinci ani în cămin. Este corect așa. Este cea mai frumoasă perioadă. Sper foarte mult și sunt sigur că mă voi mândri cu el, așa cum și părinții mei au fost mândri de mine”, a spus Igor Dodon.  

  Vlad Dodon a devenit în acest an student al Facultății de Astrofizică a Universității de Stat din Kazan, instituție la care învață în prezent 70 de mii de studenți. Paralel, fiul cel mai mare al președintelui PSRM va învăța și la o universitate din China, unde în acest an din cauza pandemiei orele se desfășoară la distanță.

  Facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021