Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Maia Sandu le-a cerut deputaților să anuleze Legea privind micșorarea vârstei de pensionare

  În cadrul ședinței Consiliului Suprem de Securitate, la care au participat și fracțiunile parlamentare, președintele țării, Maia Sandu, a cerut anularea legii, care prevede micșorarea vârstei de pensionare. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat la NTV Moldova.

  Potrivit lui Dodon, Maia Sandu a spus că în cazul în care această lege, dar și cea privind scoaterea poverii miliardului furat de pe umerii cetățenilor, vor fi anulate, vor fi deblocate finanțările străine. În cadrul aceleași ședințe, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, i-a sugerat Maiei Sandu să anuleze ea aceste prevederi, dar șefa statului a refuzat.

  “Se pregătește de alegeri și nu vrea cu mâna ei să facă aceste lucruri”, a explicat Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că legea pieței petroliere, elaborată de PAS trebuie anulată, la fel și accizele la benzină și...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai.

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, nu a mers, în această dimineață, la Complexul Memorial Eternitate, alături de președintele Parlamentului, Igor Grosu, și premierul Natalia Gavrilița....

  SOCIAL

  Biserica Ortodoxă îl prăznuiește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, unul dintre cei mai cunoscuți și onorați sfinți ai creștinismului.

  Copyright © 2021