Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Mai mulți primari PAS și PPDA m-au rugat să nu luăm banii de la drumuri și să le dăm agricultorilor

  Mai mulți primari din partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase i-au scris președintelui Igor Dodon cu rugămintea să nu fie luați banii alocați pentru drumurile din localități pentru a fi dați agricultorilor. Despre aceasta a anunțat șeful statului în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

  ”Unii dintre primarii de la PAS și PPDA îmi scriu și îmi spun: domnule Dodon, Doamne ferește să scoateți bani de la drumuri și să le dați la agricultori, pentru că la noi în sat, în sfârșit, se face jumătate – un kilometru de drum”, a declarat Dodon.

  Președintele a dat asigurări că până la sfârșitul acestui an, așa cum a promis, drumurile din fiecare localitate din Moldova vor fi reparate.

  ”Vă asigur că vom face tot posibilul ca programul ”Drumuri bune pentru toți” să fie implementat până la sfârșit”, a declarat președintele țării.

  Anul acesta, în premieră, pentru reparația drumurilor locale și naționale din buget au fost alocați în jur de 6 miliarde de lei.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Guvernul va aloca anul viitor din bugetul de stat 500 de milioane de lei pentru proiectele de construcție a sistemelor de apă și canalizare...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon întreprinde, astăzi, mai multe vizite în raionul Anenii Noi. Prima întâlnire a fost cu oamenii din satul Floreni, unde s-a discutat despre...

  ECONOMIE

  Guvernul majorează mărimea compensațiilor pentru transport alocate persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor acestora.

  SOCIAL

  Premierul Ion Chicu a prezidat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. Principalele subiecte de pe agendă au fost lichidarea pagubelor produse de calamitățile naturale din...

  Copyright © 2020