Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Mă bucură faptul că și în UE sunt state, ale căror guverne susțin și apără valorile tradiționale

  Igor Dodon a criticat cenzura impusă de mai multe instituții de presă din UE, care au refuzat să publice un material semnat de către premierul ungar Victor Orban. În acest material, oficialul și-a expusă propria viziune despre homosexualism și LGBT.

  „Mă bucură faptul că și în Uniunea Europeană sunt state, ale căror guverne susțin și apără valorile tradiționale. Ungaria este printre puținele țări, al cărei Guvern luptă pentru valorile tradiționale, pentru valorile creștine, pentru familia formată doar din bărbat și femeie. Apreciez afirmația făcută de ministrul Familiei din această țară, Katalin Novak, precum și efortul premierului ungar, Victor Orban în apărarea valorilor tradiționale și creștine. În același timp, regret mult cenzura impusă la nivel european din partea celor care susțin propaganda homosexualismului”, a scris Igor Dodon pe rețelele de socializare.

  Președintele PSRM este de părerea că Moldova trebuie să se inspire din mai multe legi și practici pe care Ungaria le-a aplicat în țara sa pentru a apăra familia tradițională.

  „Asta vom face pentru a menține familia formată din bărbat și femeie, mamă și tată. Preluarea unor norme și valori din străinătate nu trebuie să se facă în detrimentul normelor, valorilor și tradițiilor noastre autohtone”, a conchis Igor Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  telegram

  SOCIAL

  Biserica Ortodoxă îl prăznuiește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, unul dintre cei mai cunoscuți și onorați sfinți ai creștinismului.

  POLITICA

  "În situația când Moldova are nevoie mai mult ca oricând de suport pentru a susține populația, oamenii de afaceri, pe toți cei care suferă...

  SOCIAL

  Astăzi, la Taraclia, Igor Dodon a participat la ceremonia de deschidere a Monumentului participanților la avaria de la Centrala Atomoelectrică de la Cernobîl, la...

  ECONOMIE

  La baza creșterii prețurilor de consum se află tariful la resursele energetice. Dacă guvernarea va renegocia contractul cu Gazprom și va întreprinde unele măsuri...

  Copyright © 2021