Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Lupta continuă, ne simțim plini de forță, avem deja câțiva pași pregătiți

  Oponenții noștri politici sunt acum într-o perioadă de euforie, dar în scurt timp acest optimist nemotivat va trebui înlocuit cu pași și lucruri concrete făcute pentru cetățeni și țară, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

  ”Noi suntem cu mult mai mulți decât oponenții noștri. Ei sunt acum într-o perioadă de euforie, dar aceasta va trece și va trebui să demonstreze pași concreți”, a spus Dodon.

  Cel de-al cincilea președinte i-a asigurat pe susținătorilor săi că în viața politică începe o nouă etapă, iar echipa sa va face tot posibilul pentru a apăra interesele cetățenilor și ale țării.

  ”Ne simțim plini de forță. Lupta cea mai interesantă începe sau continuă. Când se finalizează o partidă, nu doar în șah dar și în politică, imediat începe următoarea. V-am promis și mă voi ține de cuvânt că voi fi alături de voi. Într-adevăr, poate nu toți înțeleg unii pași pe care noi i-am făcut la această etapă, dar nu putem deschide acum toate cărțile despre ce urmează, nu ar fi corect. Fiți siguri că noi vom face tot posibilul ca în această situație interesele cetățenilor și ale țării să nu fie afectate”, a menționat Dodon.

  Igor Dodon susține acțiunile pe care urmează să le întreprindă împreună cu echipa sa vor depinde de cum se vor comporta oponenții de dreapta.

  ”Da, noi avem deja câțiva pași pregătiți, știm cum vom acționa, în funcție și de comportamentul oponenților noștri. Dar trebuie să fiți siguri de un lucru că eu voi fi mereu alături de voi și voi apăra acele valori pentru care noi am luptat în toți acești ani de când sunt în politică. Este vorba despre statalitate, valorile tradiționale, prietenia cu Rusia, valorile creștine. Vă promit că pentru aceste valori voi lupta împreună cu dumneavoastră și victoria va fi a noastră”, a mai declarat Igor Dodon.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Datorită PAS, numărul moldovenilor, care va ajunge să își ridice pensia, va scădea dramatic. Despre aceasta vicepreședintele Parlamentului, deputatul socialist Vlad Batrîncea, a declarat...

  POLITICA

  Un buget fără proiecte de investiții, fără o creștere reală a veniturilor populației și care nu conține niciun angajament asumat în fața cetățenilor de...

  POLITICA

  Deputații socialiști au cerut ca de pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului să fie scos proiectul de lege al PAS, care prevede majorarea...

  ECONOMIE

  În continuarea vizitei de lucru în Federația Rusă, Igor Dodon în calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut astăzi o întrevedere...

  Copyright © 2021