Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Lucrările la parcurile industriale au început, către mijlocul anului viitor ar putea fi funcționale

  Lucrările în parcurile industriale deja au început, iar spre mijlocul anului 2021 acestea ar putea fi funcționale. Anunțul a fost făcut de președintele țării Igor Dodon.

  „Primele 50 de milioane de lei au fost alocate în iulie, ca să se facă infrastructura. Ne punem ca scop, către mijlocul anului viitor să fie funcționale și să creăm locuri de muncă pentru cetățeni”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii Președintele răspunde.

  Amintim că inițiativa de industrializare a țării a fost lansată, la sfârșitul anului trecut, de președintele Igor Dodon. Proiectul prevede lansarea a 16 platforme industriale multifuncționale, care se vor extinde pe 300 ha.

  Șeful statului a explicat că industrializarea regiunilor presupune crearea a noi locuri de muncă, creșterea salariilor, diminuarea exodului populației peste hotare, sporirea acumulărilor în bugetele raionale.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova l-au rugat pe șeful-adjunct al Administrației Prezidențiale ruse, Dmitri Kozak, să intervină ca Republica Moldova să obțină un...

  POLITICA

  O delegație a deputaților PSRM, condusă de Igor Dodon, a avut, luni, la Moscova, o întrevedere cu reprezentanții Partidului ”Edinaya Rossiya”.

  SOCIAL

  Astăzi, la Moscova, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste...

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  Copyright © 2021