Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon: Lucrările la parcurile industriale au început, către mijlocul anului viitor ar putea fi funcționale

  Lucrările în parcurile industriale deja au început, iar spre mijlocul anului 2021 acestea ar putea fi funcționale. Anunțul a fost făcut de președintele țării Igor Dodon.

  „Primele 50 de milioane de lei au fost alocate în iulie, ca să se facă infrastructura. Ne punem ca scop, către mijlocul anului viitor să fie funcționale și să creăm locuri de muncă pentru cetățeni”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii Președintele răspunde.

  Amintim că inițiativa de industrializare a țării a fost lansată, la sfârșitul anului trecut, de președintele Igor Dodon. Proiectul prevede lansarea a 16 platforme industriale multifuncționale, care se vor extinde pe 300 ha.

  Șeful statului a explicat că industrializarea regiunilor presupune crearea a noi locuri de muncă, creșterea salariilor, diminuarea exodului populației peste hotare, sporirea acumulărilor în bugetele raionale.

  a-tv.md

  POLITICA

  Igor Dodon a anunțat, că începând de marți, 19 ianuarie, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, și președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, vor...

  POLITICA

  PSRM îi cere în mod categoric președintelui Maia Sandu desemnarea unui candidat la funcția de prim-ministru până pe data de 01 februarie. Declarația a...

  POLITICA

  Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a înaintat în Parlament cele mai multe inițiative legislative pe parcursul anului 2020.

  POLITICA

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei diplomatului:

  Copyright © 2020