Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon le-a urat succes tuturor liceenilor care susțin sesiunea de bacalaureat

  Președintele PSRM, Igor Dodon, le-a urat succes tuturor liceenilor din țară care susțin astăzi primul examen de bacalaureat. Printre absolvenții de liceu din acest an este și fiul cel mai mare a liderului socialiștilor.

  ”Emoții mari pentru acești copii, care trebuie să demonstreze că au însușit foarte bine materia în cei 12 ani de liceu. Emoțiile sunt cel puțin la fel de mari și la părinții elevilor, care susțin bacalaureatul, unul dintre cele mai importante examene din viață.

  Când scriu aceste rânduri, simt și vă împărtășesc aceste emoții, pentru că acest an este unul deosebit și pentru familia noastră. Vlad, băiatul cel mai mare, este absolvent de liceu și în aceste clipe este concentrat pe sarcina de la BAC.

  Am încredere în capacitatea lui Vlad că va susține reușit toate examenele de bacalaureat, deoarece știu câtă muncă de pregătire au fost în cei 12 ani de școală, inclusiv ultimul an de liceu. Acest an de învățământ a fost probabil unul dintre cei mai complicați pentru toți elevii din țară. Din cauza pandemiei, lecțiile au fost în mare parte online.

  Sper din toată inima că toți cei aproape 17 mii de absolvenți de bacalaureat din anul curent vor reuși să promoveze examenele și vor obține rezultate cât mai frumoase.

  Le urez tuturor absolvenților succes și voi ține pumnii pentru toți voi! Iar părinților le doresc putere și să aibă parte de bucurie de la rezultatele copiilor!”, se menționează în mesajul semnat de Igor Dodon.

  Facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021