Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, la Ungheni: PSRM este decisă să muncească în continuare astfel ca țara să prospere

  Liderul socialiștilor, Igor Dodon, se află într-o vizită în raionul Ungheni și prima întâlnire cu cetățenii a avut loc în incinta Casei de Cultură din satul Costuleni, la care au participat locuitorii din satul respectiv, precum și din satele Măcărești și Valea Mare. La întâlnire au participat în jur de 130 de cetățeni, care au participat activ la discuții.

  “Am remarcat un interes mare al oamenilor față de soarta țării, care se decide la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Temele principale pe care le-am abordat împreună au fost despre situația din regiune, proiectele de infrastructură care au fost implementate și cele care necesită a fi demarate, precum și problemele cu care se confruntă cetățenii. Oamenii au fost recunoscători pentru reparația drumurilor în cadrul programului „Drumuri bune pentru toți” lansat în perioada când ocupam funcția de președinte al țării, dar și alte proiecte care au fost realizate în localități cu susținerea socialiștilor. Este vorba despre reparația Casei de Cultură din satul Valea Mare pentru care au fost alocate 150 mii de lei, extinderea gazificării în satele Costiuleni și Valea Mare pentru care consiliul raional Ungheni a alocat peste 500 mii lei. La inițiativa fracțiunii parlamentare a socialiștilor au fost alocate 890 mii lei pentru construcția acoperișului grădiniței din Costiuleni, iar în cadrul proiectelor Fondului Ecologic Național în satul Măcărești a fost realizat proiectul de alimentare cu apă potabilă în sumă de 1 mln de lei. Iar din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, în satul Măcărești au fost achiziționate vehicule și echipament de deszăpezire în sumă de 504800 mii lei”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

  Președintele PSRM a menționat că echipa sa este decisă să muncească în continuare astfel ca țara să prospere, iar oamenii să se bucure de condiții mai bune de trai.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021