Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Igor Dodon la Taraclia: Blocul Comuniștilor și Socialiștilor apără interesele producătorilor autohtoni

  Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a început vizita la Taraclia, vizitând întreprinderea agricolă Holdar Grup. Anunțul a fost făcut e către fostul șef de stat pe pagina sa de Telegram.

  ”Prima întâlnire în raionul Taraclia a fost la întreprinderea agricolă Holdar Grup. O întreprindere modernă, care îngrijește 90 de ha de vii și încă 30 de ha de livezi. Ei dispun și de frigidere pentru păstrarea fructelor.

  Am salutat agricultorii noștri harnici și le-am mulțumit pentru munca depusă, în special în această perioadă complicată de criză economică.

  Am subliniat că anume Blocul Comuniștilor și Socialiștilor apără interesele producătorilor autohtoni și promovează necesitatea păstrării și extinderii pieței de desfacere pentru produsele moldovenești, în mod special, în Rusia, cu care trebuie să întărim parteneriatul nostru strategic”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

  facebook.com

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la lucrările conferinţei ştiinţifico-practică republicană, dedicată marcării a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea...

  SOCIAL

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, în această dimineață, au depus flori la ”Focul Veșnic” de la Complexul...

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la un eveniment online, desfășurat sub egida președintelui partidului „Справедливая Россия – Патриоты – За правду” Serghei Mironov,...

  SOCIAL

  Fiul cel mai mare al ex-președintelui țării Igor Dodon azi a absolvit liceul. Cu acest prilej, tatăl a venit cu o îndrumare.

  Copyright © 2021