Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Igor Dodon la Taraclia: Blocul Comuniștilor și Socialiștilor apără interesele producătorilor autohtoni

  Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a început vizita la Taraclia, vizitând întreprinderea agricolă Holdar Grup. Anunțul a fost făcut e către fostul șef de stat pe pagina sa de Telegram.

  ”Prima întâlnire în raionul Taraclia a fost la întreprinderea agricolă Holdar Grup. O întreprindere modernă, care îngrijește 90 de ha de vii și încă 30 de ha de livezi. Ei dispun și de frigidere pentru păstrarea fructelor.

  Am salutat agricultorii noștri harnici și le-am mulțumit pentru munca depusă, în special în această perioadă complicată de criză economică.

  Am subliniat că anume Blocul Comuniștilor și Socialiștilor apără interesele producătorilor autohtoni și promovează necesitatea păstrării și extinderii pieței de desfacere pentru produsele moldovenești, în mod special, în Rusia, cu care trebuie să întărim parteneriatul nostru strategic”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

  facebook.com

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  ECONOMIE

  Protest la Taraclia. Angajații uzinei Ispan-Lux, care produce dale, riscă să rămână fără un loc de muncă, deoarece întreprinderea este deconectată de la gaze....

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  Copyright © 2021