Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, la Ștefan Vodă: Am simțit un sprijin important din partea oamenilor pentru programul nostru electoral

  Sala Casei de cultură din Ștefan Vodă a fost neîncăpătoare astăzi pentru toți doritorii care au venit la întâlnirea pe care a organizat-o blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. La întrevedere a participat liderul PSRM Igor Dodon împreună cu Bogdan Țîrdea și Constantin Starîș.

  “Cetățenii nu sunt indiferenți față de situația actuală și doresc o îmbunătățire a acesteia.

  Am simțit un sprijin important din partea oamenilor pentru programul nostru electoral, care are drept scop creșterea nivelului vieții, inclusiv a oamenilor din mediul rural”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  De asemenea, interlocutorii au vorbit despre proiectele realizate în raion cu susținerea fracțiunii parlamentare a PSRM, cum ar fi reabilitarea a circa 20 km de drum în raionul Ștefan Vodă, și alocarea pentru anul 2021 a peste 5 milioane de lei pentru diverse proiecte: iluminarea stradală din localitățile Olănești și Carahasani, schimbarea turnului de apă din Brezoaia, renovarea și dotarea cu mobilier și alte lucruri necesare a școlilor și grădinițelor de copii din raion etc.

  Igor Dodon a îndemnat cetățenii să participe la alegeri pe data de 11 iulie și să voteze pentru echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, să voteze pentru un viitor sigur și prosper pentru Republica Moldova.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări Partidului Politic „Edinaia Rossia” din Federația Rusă cu ocazia victoriei în alegerile pentru...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Maia Sandu nu a binevoit să-l decoreze pe Zhang Yinghong, Ambasadorul Chinei în Republica Moldova, cu ocazia încheierii mandatului în țara noastră, deși China,...

  POLITICA

  Șapte dintre candidații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au câștigat deja în primul tur în UTA Găgăuzia (inclusiv un candidat independent care a câștigat cu...

  POLITICA

  Astăzi, în Găgăuzia este ultima zi de agitație electorală pentru alegerile deputaților din Adunarea Populară, care vor avea loc pe 19 septembrie.

  Copyright © 2021