Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon la Orheiul Vechi: ​​Un nou weekend, o nouă posibilitate de a explora țărișoara noastră dragă

  Igor Dodon împreună cu familia continuă să exploreze locurile pitorești din Republica Moldova. Astăzi familia prezidențială a mers la complexul turistic Orheiul Vechi.

  „​​Un nou weekend, o nouă posibilitate de a explora țărișoara noastră dragă.

  Astăzi, împreună cu familia, am mers la complexul Orheiul Vechi, cea mai renumită atracție cultural-turistică din Moldova.

  Am admirat zonele pitorești și peisajele absolut fantastice de aici. Mănăstirile rupestre, galeriile şi peşterile săpate în stâncile calcaroase, panorama văii Răutului de lângă satul Butuceni.

  Tradițiile istorice și culturale bogate, peisajele unice care constituie adevărate monumente ale naturii, ne demonstrează că Moldova este un colț de rai unde merită și vrem să trăim cu toții!”,  a scris președintele pe Facebook.

  facebook.com

  SOCIAL

  Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru în zona de nord a Moldovei.

  SOCIAL

  Știrile false afectează în cea mai mare parte familia, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru TASS. Candidatul independent la funcția de...

  POLITICA

  Igor Dodon spune că este gata să își apere victoria la alegerile prezidențiale, în cazul în care oponenții politici vor scoate oamenii în stradă....

  SOCIAL

  Republica Moldova ar putea obține vaccin împotriva COVID-19 deja până la sfârșitul acestui an. Autoritățile de la Chișinău poartă discuții, în acest sens, cu...

  Copyright © 2020