Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon, la Briceni: Mă bucură faptul că oamenii din nordul țării susțin Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

  În continuarea vizitei de lucru în raionul Briceni, Igor Dodon, a mers în satul Grimăncăuți, unde a vorbit cu cetățenii despre programul electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. În mod deosebit, liderul PSRM a relatat despre măsurile de protecție socială a populației, achitarea pensiilor, susținerea producătorului autohton, lărgirea piețelor de desfacere pentru producția moldovenească. De asemenea, a vorbit cu localnicii despre fortificarea autonomiei locale și dezvoltarea satelor, apărarea și promovarea valorilor noastre tradiționale, precum și despre politica externă echilibrată.

  Următoarea întâlnire, Igor Dodon, a avut-o cu cetățenii din satul Larga.
  „Mă bucură faptul că oamenii din nordul țării susțin Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, în special, pentru a apăra împreună statalitatea noastră. Oamenii s-au pronunțat categoric împotriva intențiilor partidelor de dreapta de a organiza „reforma administrativă”, care presupune lichidarea raioanelor și a unui număr mare de primării. Noi suntem pentru fortificarea puterii locale și dezvoltarea infrastructurii sătești și în raioane”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocș‌i îi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Mironosița‌ Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

  POLITICA

  Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.

  SOCIAL

  Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune ca majorarea salariilor în sistemul medical să fie garantată prin lege, cu introducerea modificărilor în Legea ocrotirii sănătății....

  ECONOMIE

  Reducerile comerciale aplicate pentru produsele și mărfurile autohtone de către magazine vor fi plafonate. Procentul maxim de discount pe care îl vor putea solicita...

  Copyright © 2021