Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: La 30 de ani de Independență, e timpul pentru o politică exclusiv națională

  Moldova are nevoie azi de o forță politică tot mai axată pe problema intereselor naționale, pornind de la protejarea suveranității și identității moldovenești și încheind cu apărarea tradițiilor și valorilor creștine. Într-un interviu pentru unimedia, Dodon a menționat că nu crede în capacitatea actualei guvernări de a schimba lucrurile în bine.

  „Sunt convins că PSRM într-un mod sau altul, într-o formulă sau alta, se poate concentra cu tot potențialul său asupra acestui țel. La 30 de ani de Independență, e timpul în sfârșit pentru o politică exclusiv națională, care să aibă drept ideal edificarea Moldovei și coeziunea poporului moldovenesc, iar toate aspectele geopolitice trebuie tratate și evaluate prin prisma acestui ideal politic, în favoarea intereselor naționale, nu în detrimentul lor”, subliniază liderul socialiștilor.

  Întrebat despre cum va arăta RM peste cinci ani, liderul socialiștilor a preferat să facă referință la capitala țării care are la cârmă un adevărat gospodar.

  „Despre țară nu pot să spun cum va arăta peste cinci ani dar iată despre Chișinău vă pot spune că am toată încrederea că va arăta ca un oraș mult mai modern decât a fost în ultimii ani, fiindcă primarul Ion Ceban se isprăvește bine cu obligațiile sale și se văd rezultatele”, susține Igor Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  unimedia.info

  POLITICA

  Igor Dodon, președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut o întrevedere cu șeful adjunct al Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al...

  POLITICA

  PAS și președintele țării, Maia Sandu, au ajuns la putere prin minciuni. Astfel vicepreședintele Parlamentului, deputatul socialist Vlad Batrîncea, a calificat decizia majorității parlamentare...

  POLITICA

  Au votat majorarea vârstei de pensionare sub lozinca "Rușine!". Deputații Blocului comuniștilor și socialiștilor au blocat tribuna Parlamentului, în timp ce majoritatea PAS dezbătea...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  Copyright © 2021