Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Igor Dodon: La 1 ianuarie expiră termenul pentru exportul preferențial în Rusia. Cine va negocia prelungirea?

  Declarațiile scandaloase ale președintelui ales Maia Sandu în adresa Federației Ruse ar putea crea probleme pentru agricultorii moldoveni. Șeful statului Igor Dodon a atras atenția că la 1 ianuarie 2021 expiră regimul preferențial pentru mărfurile moldovenești, vândute pe piața rusă.“Cine va negocia prelungirea?”, se întreabă Dodon.

  Amintim că la începutul acestui an, Federația Rusă a prelungit înlesnirile pentru livrările fără taxe vamale a mărfurilor moldovenești. Decizia a fost luată după vizita oficială a lui Igor Dodon la Moscova. Șeful statului a ajuns la această înțelegere, după ce a purtat discuții cu președintele rus Vladimir Putin și cu Reprezentantul Special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak. Datorită acestor facilități, producătorii moldoveni economisesc până la 25 de milioane de euro pe an.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  LUMEA

  Un cutremur puternic cu magnitudinea de 6.8 grade pe scara Richter s-a produs marţi dimineaţa devreme în nordul Mongoliei, nu departe de graniţa cu...

  Copyright © 2020