Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon l-a felicitat pe Regele Philippe al Belgienilor cu prilejul Zilei Naționale a Belgiei

  „MAIESTATE,

  Am onoarea și deosebita plăcere să Vă adresez, în numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere felicitări cu prilejul Zilei Naționale a Regatului Belgiei, însoțite de urări de pace și prosperitate poporului belgian.

  În acest context festiv, țin să exprim înalta apreciere pentru excelenta interacțiune dintre statele noastre și să accentuez importanța pe care o acordă Republica Moldova dezvoltării parteneriatului cu Regatul Belgiei, sub aspect bilateral şi multidimensional.


  Mă bucur să constat că, pe parcursul anilor, am avut numeroase ocazii pentru a face dovadă sentimentelor de prietenie şi solidaritate între țările noastre și sunt convins că şi în viitor dialogul dintre Republica Moldova şi Regatul Belgiei va avansa în același spirit de bună înțelegere și respect reciproc.


  Amintindu-mi cu satisfacție de schimbul constructiv de opinii pe care l-am avut cu Maiestatea Voastră, atât pe teme de stringentă actualitate, cât și pe subiecte prioritare de pe agenda bilaterală, în cadrul vizitei de lucru pe care am întreprins-o la Bruxelles în luna martie curent, Vă asigur, și pe această cale, de toată deschiderea și angajamentul țării mele de a contribui la dezvoltarea şi consolidarea în continuare a cooperării moldo-belgiene, pe potriva așteptărilor cetățenilor noștri.


  Reiterând felicitările cordiale, Vă rog să acceptaţi, Maiestate, asigurarea distinsei mele considerații”, se arată în mesaj. 

  președinte.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice în...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, își continue vizitele în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în sudul țării, în raioanele - Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga...

  ECONOMIE

  Igor Dodon spune că în cadrul vizitei sale la Moscova, care va avea loc până la sfârșitul acestui an, va discuta cu partenerii ruși...

  Copyright © 2020