Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon l-a felicitat pe veteranul Pavel Gladcov cu ocazia aniversării zilei de naștere

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe veteranul Pavel Gladcov cu ocazia aniversării zilei de naștere:

  „Transmit sincere felicitări veteranului Gladcov Pavel, deținător a Ordinului Republicii, care astăzi împlinește onorabila vârstă de 100 de ani.

  Este semnificativ faptul că aniversarea zilei de naștere coincide cu Victoria poporului sovietic în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

  În vara anului 1941, marele veteran s-a oferit voluntar pentru front. A luptat cu vitejie și curaj și a dat dovadă de eroism în cele mai importante bătălii ale Marelui Război Pentru Apărarea Patriei. A participant la acţiunile militare de pe teritoriul Ucrainei, Belarusului, Poloniei, Germaniei; Bătălia de la Kursk și Frontul Stalingrad şi Sud-Vest, pentru care a fost decorat cu numeroase distincții. După finalizarea serviciului militar, Pavel Gladcov a educat tinerii în spiritul militar-patriotic”.

  Facebook.com

  SOCIAL

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a vizitat întreprinderea farmaceutică din capitală - “Dita EstFarm”, care activează mai bine de 25 de ani în Moldova și...

  SOCIAL

  Anual, la data de 14 iunie este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare pentru...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a prezidat ședința staffului zonal Centru al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, care s-a desfășurat la Chișinău.

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi, adresat de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge:

  Copyright © 2021