Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon l-a felicitat pe veteranul Pavel Gladcov cu ocazia aniversării zilei de naștere

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe veteranul Pavel Gladcov cu ocazia aniversării zilei de naștere:

  „Transmit sincere felicitări veteranului Gladcov Pavel, deținător a Ordinului Republicii, care astăzi împlinește onorabila vârstă de 100 de ani.

  Este semnificativ faptul că aniversarea zilei de naștere coincide cu Victoria poporului sovietic în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

  În vara anului 1941, marele veteran s-a oferit voluntar pentru front. A luptat cu vitejie și curaj și a dat dovadă de eroism în cele mai importante bătălii ale Marelui Război Pentru Apărarea Patriei. A participant la acţiunile militare de pe teritoriul Ucrainei, Belarusului, Poloniei, Germaniei; Bătălia de la Kursk și Frontul Stalingrad şi Sud-Vest, pentru care a fost decorat cu numeroase distincții. După finalizarea serviciului militar, Pavel Gladcov a educat tinerii în spiritul militar-patriotic”.

  Facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021