Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon l-a felicitat pe scriitorul Ion Druță cu ocazia zilei de naștere

  Președintele țării i-a adresat un mesaj de felicitare Scriitorului Ion Druță care își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

  “Folosesc acest prilej pentru a Vă exprima sentimente de profund respect și aleasă prețuire pentru monumentala Dumneavoastră Operă, pentru cuvântul scris cu inima, pentru lecțiile de patriotism și dragoste de neam, lăsate generațiilor de moldoveni care vin să ne schimbe. Împreună cu respectul pentru vârsta venerabilă pe care o bifați în cartea vieții, Vă doresc binele care să Vă aducă liniște sufletească și multe motive de bucurie”, se arată în mesajul șeful statului.

  Ion Druță s-a născut la 3 septembrie 1928 în satul Horodiște, Soroca. Marele scriitor împlinește astăzi 92 de ani.

  Facebook.com

  SOCIAL

  Azi se sărbătorește Ziua Studenților. Președintele PSRM Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare tuturor studenților din Moldova:

  SOCIAL

  Biserica Ortodoxă îl cinstește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, sărbătoare numită în popor „Sâmedru”.

  SOCIAL

  Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare, cu ocazia sărbătorii Cuvioasa Parascheva, apărătoarea Moldovei, care este cinstită astăzi de Biserica Ortodoxă.

  SOCIAL

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de apreciere și admirație de Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural. Liderul socialiștilor menționează...

  Copyright © 2021