Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon l-a felicitat pe Aleksandr Lukașenko și întreg poporul Republicii Belarus cu ocazia Zilei Independenței

  Președintele PSRM Igor Dodon a adresat lui Aleksandr Lukașenko și, în persoana sa, întregului popor al Republicii Belarus sincere felicitări prilejuite de Ziua Independenței.

  În mesajul său se arată că noi avem multe afinități cu poporul belarus: istorie, credință, atitudine grijulie pentru plaiul natal și respect pentru tradiții.

  ”Poporul Moldovei vede în Republica Belarus un model în ceea ce privește păstrarea și consolidarea potențialului industrial, în realizarea bunăstării sociale a oamenilor.

  Republica Moldova și Republica Belarus au legături comerciale, economice și culturale puternice și dorim să le dezvoltăm și să le consolidăm”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

  El le-a urat tuturor belarușilor pace, stabilitate, prosperitate și noi realizări impresionante în dezvoltarea socială și economică.

  socialistii.md

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021