Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon l-a decorat pe fostul antrenor principal al selecționatei naționale de box, Petru Caduc, cu Ordinul Republicii (VIDEO)

  Petru Caduc, fostul antrenor principal al selecționatei naționale de box, a fost decorat cu cea mai înaltă distincție în stat – Ordinul Republicii. Evenimentul a avut loc în cadrul vizitei președintelui țării, Igor Dodon, în raionul Briceni.

  “În semn de profundă apreciere a meritelor sale în dezvoltarea sportului, i-am înmânat distincția supremă a țării – Ordinul Republicii”, a anunțat Igor Dodon.

  De aceeași distincție s-a învrednicit și Ilarion Rojnița, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

  „Domnul Rojnița s-a născut în anul 1926, iar în 1944 a plecat pe front. A ajuns până la Berlin și a rămas acolo să îndeplinească serviciul militar până în anul 1950.”, se arată în mesajul Președintelui.

  Pe final de vizită, Igor Dodon a mers și la câteva întreprinderi locale. Șeful statului le-a anunțat agenților economici că statul va acorda suport agriculturii autohtone.

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021