Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon își propune o campanie modestă, cu puțini bani: Noi nu avem nevoie de publicitate, oamenii știu ce le propunem și ce am făcut

  Igor Dodon a declarat că va avea o campanie electorală modestă pe care va cheltui puțini bani. Șeful statului a declarat, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că este amoral și cinic să cheltui bani într-un an pandemic și secetos.

  ”Considerăm că este amoral și cinic din partea politicienilor să arunce bani în dreapta și-n stânga în plină pandemie și secetă și când oamenii nu au ce mânca. Noi nu avem nevoie de publicitate, oamenii știu ce le propunem și ce am făcut”, a declarat președintele.

  Igor Dodon susține că panourile publicitare nu-i vor ajuta pe oponenții săi, iar banii cheltuiți pentru reclamă i-a îndemnat să-i direcționeze pentru a ajuta oamenii.

  ”Am văzut că și Maia Sandu și Andrei Năstase au împânzit țara cu panouri publicitare. Cât costă un panou? Cumpărați de banii aceștia măști, ajutați oamenii”, a spus Igor Dodon.

  Președintele a reiterat că va candida independent la alegerile din toamna acestui an.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Ploile abundente au provocat pagube în unele zone din centrul și sudul țării, în special în Comrat. Președintele țării, Igor Dodon, a discutat cu...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Austriei în Republica Moldova, Christine Freilinger.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare, Gabriela Cuevas Barron, care se află în Republica Moldova cu o...

  POLITICA

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în cursă.

  Copyright © 2020